Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Τα Νέα μας

22 Jul Το 'Βαράδι
admin 0 191
Το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου, το  cafe 'Βαράδι" στον Μυλοπόταμο Κέας, θα σερβίρει στον δροσερό κήπο του Λαογραφικού Μουσείου, πολλούς από τους κρυμμένους θησαυρούς του Ελληνικού αμπελώνα, με τη  συνοδεία Τζιώτικων μεζέδων. Somelier της βραδιάς θα είναι η TopGreekwines.gr, η οποία εκτός από τη..
27 May New Blog Post
admin 0 110
Το συστατικό του κόκκινου κρασιού μιμείται τα οιστρογόνα για την υποστήριξη της υγιούς γήρανσης6 Απριλίου 2020Ορισμένες διατροφικές ενώσεις όπως η ρεσβερατρόλη, η οποία βρίσκεται συνήθως στο κόκκινο κρασί, μπορούν να μιμηθούν τα οιστρογόνα για να ενεργοποιήσουν τις αντιγηραντικές πρωτεΐνες που ονομά..
07 May Η topgreekwines.gr έγινε 6 μηνών και συνεχίζει μαζί σας!
admin 0 449
 Ξεκινήσαμε στα τέλη του 2019, στη γιορτή του ξινόμαυρου, με στόχο να υλοποιήσουμε ένα όραμα που γεννήθηκε λίγους μήνες πριν. Στους 6 μήνες που πέρασαν, με πολύ πάθος και επαγγελματισμό κάναμε την  ιδέα πράξη και της δώσαμε προοπτική. Σήμερα, προσφέρουμε από το φυσικό μας κατάστημα και το e-shop, μι..
03 Apr Η δρυς είναι σημαντική στο κρασί
0 145
Σχεδόν όλα τα καλύτερα κρασιά του κόσμου μπαίνουν στο βαρέλι σε κάποιο στάδιο πριν φτάσουν στο μπουκάλι. Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το πώς η δρυς επηρεάζει τη γεύση, την ποιότητα και την τιμή των κρασιών που απολαμβάνετε.1. Η δρυς προσθέτει γεύση.Μπορείτε να καταλάβετε τη γ..
03 Apr Τί είναι τραγανό κρασί;
0 134
Πιθανότατα έχετε ακούσει τη φράση «τραγανό κρασί» από έναν φίλο σας οινόφιλο. Τι πραγματικά είναι ένα τραγανό κρασί και γιατί είναι τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό; Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αυτό τον συχνά χρησιμοποιούμενο, σύγχρονο όρο.Η λέξη "τραγανό" χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την περιγ..
03 Apr Η αλλαγή του κλίματος ωθεί τις περιφέρειες κρασιού στα βόρεια
0 137
Η υπερθέρμανση του πλανήτη γίνεται γρήγορα πρόβλημα για τη βιομηχανία οίνου. Αλλά ενώ οι παραδοσιακές αμπελουργικές περιοχές μπορεί να παράγουν μόνο σταφίδες σε 30 χρόνια, άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να στρέφονται προς την αμπελουργία. Σύμφωνα με το μύθο, ο Βάκχος, ο θεός του κρασιού, ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)