Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Διάφορα

Διάφορα αποστάγματα και συνοδευτικά προϊόντα κρασιού
Παραγωγός: Σπυρόπουλος Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο Σπυρόπουλος 700ml
Μονοποικιλιακό ΤσίπουροΠοικιλία: Σαββατιανό 100%Παραγωγή: Κορυφαία ποιότητα σταφυλιού-στεμφύλων, καθαρό ορεινό νερό πηγής, μαζί με πολλή φροντίδα και αγάπη, είναι η συνταγή για αυτό το αριστοκρατικό και καθαρό τσίπουρο. Το απόσταγμα ωριμάζει σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, δίνοντά..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Παραγωγός: ΑΟΣ Τυρνάβου Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο ΑΟΣ Τυρνάβου (χωρίς γλυκ.) 700ml
Τσίπουρο Τυρνάβου «Το Συνεταιριστικό» – Από Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου - Χωρίς γλυκάνισοΕκλεκτό απόσταγμα που έχει κάνει τον Τύρναβο γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Ένα κορυφαίο τσίπουρο, από την εξαιρετική ποικιλία σταφυλιών Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, που αναδύει αρώματα λουλουδιών και κυρίως τριαντ..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Παραγωγός: Γάτσιος Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο Γάτσιος (χωρίς γλυκ.) 700ml
Τσίπουρο ΓάτσιουΑλκοολικοί βάθμοι: 40%Παραγόμενα μετά από πολλαπλή απόσταξη χωρίς γλυκάνισο, ενός βαθμού, από πυρήνα από το Muscat de Hambourg. Σίγουρα, με ένα πλήρες άρωμα αλλά ταυτόχρονα με μια διακριτική γεύση, ένα συνώνυμο για το καλό Τσίπουρο από την Ήπειρο. Απολαύστε το ποτό, καθαρό ..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Τσίπουρο Νταραίος 500ml
1-3 Μέρες
Παραγωγός: Νταραίος Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο πολυποικιλιακό Νταραίος 500ml
Τσίπουρο τριπλής απόσταξης (μπρονζέ ετικέτα)Ποικιλιακή σύνθεση : Πολυποικιλιακό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο απο 3 ερυθρές και 3 λευκές ποικιλίες.Άρωμα : Φρέσκο άρωμα και βαθιά επίγευση.Συνοδεύει : τέλεια gourmet πιάτα και θαλασσινά.Βραβεύθηκε : με το χάλκινο μετάλλιο (score 92 points) στο IWSC 201..
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,50€
Παραγωγός: Νταραίος Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο Παλαιωμένο Σπυρόπουλος 500ml
Παλαιωμένο ΤσίπουροΠοικιλία: Σαββατιανό 100%Παραγωγή: Τα καλύτερα σταφύλια στην περιοχή της ποικιλίας Savatiano, ζυμωμένα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και φυσικό, πηγαίο νερό από τον ορεινό Δύρφη, ενώνονται σε χάλκινους αποστακτήρες προσεκτικά. Αποστάζου..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Παραγωγός: Σπυρόπουλος Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο Παλαιωμένο Σπυρόπουλος 700ml
Παλαιωμένο ΤσίπουροΠοικιλία: Σαββατιανό 100%Παραγωγή: Τα καλύτερα σταφύλια στην περιοχή της ποικιλίας Savatiano, ζυμωμένα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και φυσικό, πηγαίο νερό από τον ορεινό Δύρφη, ενώνονται σε χάλκινους αποστακτήρες προσεκτικά. Αποστάζου..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
DARK CAVE Τσίπουρο Παλαιωμένο 700ml
1-3 Μέρες
Παραγωγός: Τσιλιλής Κωδικός Προϊόντος: DARK CAVE Τσίπουρο Παλαιωμένο Τσιλιλή 700ml
DARK CAVE Παλαιωμένο Τσίπουρο Τσιλιλή 5 ετώνΤο παλαιωμένο τσίπουρο της αποσταγματοποιίας Τσιλιλή παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας της Θεσσαλίας.Αποστάζεται σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν και αναδειχ..
36,50€
Χωρίς ΦΠΑ:36,50€
Παραγωγός: ΑΟΣ Τυρνάβου Κωδικός Προϊόντος: Old Spirit Τσίπουρο παλαιωμένο ΑΟΣ Τυρνάβου 500ml
Old Spirit - Παλαιωμένο τσίπουρο ΤυρνάβουΜε το άνοιγμα μιας φιάλης «Old Spirit», αναδύονται αρώματα βανίλιας, ξύλου, τριαντάφυλλου, μελιού και σοκολάτας. Το εκλεκτό αυτό απόσταγμα, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια, χαρακτηρίζεται από δυνατό άρωμα και γεμάτη γεύση.Με την υψηλότερη βαθμολογία, κα..
21,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,50€
Παραγωγός: Ζίτσα (Ζοινoς) Κωδικός Προϊόντος: Παλαιωμένο Ηπειρώτικο Τσίπουρο Ζίτσα 700ml
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τσίπουρο διπλής απόσταξηςΚΑΤΑΤΑΞΗ: Απόσταγμα στεμφύλων σταφυλήςΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Ντεμπίνα 100%ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ: Ντεμπίνα Ζίτσα (ύψος 700μ.)..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Σιγάλας Παλαιωμένο Τσίπουρο 500ml
1-3 Μέρες
Παραγωγός: Σιγάλας Κωδικός Προϊόντος: Σιγάλας Παλαιωμένο Τσίπουρο 500ml
Παλαιωμένο Σιγαλας ΤσιπουροΤο παλαιωμένο τσίπουρο είναι φτιαγμένο από ποικιλία Ασύρτικο και Μαυροτραγάνο και είναι Διπλής απόσταξης...
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:29,80€
Παραγωγός: Καρδάσης Κωδικός Προϊόντος: Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση 700ml
Παλαιωμένο Τσίπουρο ΚαρδάσηΕνα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων μοσχάτου που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η παραμονή του αποστάγματος στα βαρέλια, διαρκεί από 18 – 24 μήνες. Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται από τον τύπο και το κάψιμο του βαρελιού.Η διαδικασία αυτή της παλαίωσης αλλάζει ..
37,00€
Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Παραγωγός: Μαρκόγιαννης Κωδικός Προϊόντος: Τσίπουρο Παλαιωμένο Μαρκόγιαννη 500ml
Παλαιωμένο Τσίπουρο ΜαρκόγιαννηΕπιλεγμένα στέμφυλα του πολυποικιλιακού οικογενειακού αμπελώνα (κυρίως ροδίτη, μαυρούδι και ασπρούδες) μετα την οινοποίηση για την παραγωγή οίνων ποιότητας, ζυμώνουν ελεγχόμενα ενώ στη συνέχεια διασφαλίζεται η άριστη διατήρησή τους επίσης σε ελεγχόμενο περιβάλλον ..
22,80€
Χωρίς ΦΠΑ:22,80€
Τσίπουρο Παλαιωμένο Νταραίος 500ml
1-3 Μέρες
Παραγωγός: Νταραίος Κωδικός Προϊόντος: Παλαιωμένο Τσίπουρο Νταραίος 500ml
Παλαιωμένο ΤσίπουροΠαλαίωση : σε δρύινο βαρέλι για 2 χρόνια.Blend ποικιλιών : Διατηρεί τα εσπεριδοειδή ,και τη βαθιά noissette (βουτυρώδη) επίγευση.Προτείνεται ως old fashion drink.Βραβεύθηκε : με το ασημένιο μετάλλιο στο IWSC 2018Φιάλη 500ml..
31,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,90€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Absolut Vodka 700ml
Η ABSOLUT VODKA παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και σε αντίθεση με άλλες βότκες, δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Στην πραγματικότητα, η ABSOLUT είναι τόσο αγνή, όσο θα μπορούσε να είναι μια βότκα: πλούσια γεύση, γεμάτη και σύνθετη, ωστόσο απαλή και μεστή, με έναν ευδιάκριτο χα..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:20,50€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Aperol 1000ml
Με εντελώς δική του προσωπικότητα, το Aperol είναι ένα τέλειο απεριτίφ και η ιδανική βάση για δροσερά κοκτέιλ. Το χαρακτηριστικό του χρώμα και άρωμα και η μοναδική γλυκόπικρη γεύση του οφείλονται στην αποκλειστική συνταγή του, που παραμένει αναλλοίωτη, χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα πορτοκαλιού και αρω..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: BACARDI Ρούμι Carta Blanca 700ml
Το BACARDI Ρούμι Carta Blanca  έχει καθαρή και διαυγή όψη, απαλή γεύση και έντονα αρώματα βανίλιας σε συνδυασμό με νότες από ξηρούς καρπούς και τροπικά φρούτα. Το τελείωμά του είναι ξηρό και απαλό...
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:20,50€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Baileys 700ml
Tο πρώτο λικέρ που συνδύασε επιτυχημένα την κρέμα και το αλκοόλ, με βάση το ουίσκυ και γεύση σοκολάτας, βανίλιας και καραμέλας!..
19,10€
Χωρίς ΦΠΑ:19,10€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Beefeater Gin 700ml
Το Beefeater London Dry Gin είναι η κορυφαία μάρκα premium τζιν στον κόσμο με εξαγωγές σε περισσότερες από 170 χώρες. Η μοναδική συνταγή και ο τρόπος απόσταξης που παραμένουν αμετάβλητα από το 1820, όταν ο James Burrough το παρασκεύασε για πρώτη φορά σε ένα αποστακτήριο στις όχθες του ποταμού Τάμεση..
20,10€
Χωρίς ΦΠΑ:20,10€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Cardhu Single Malt Whiskey 12Yrs 700ml
Κλασσικό και τυπικό Speyside 12 Y.O. malt ουίσκι.Βαθύ χρυσαφί χρώμα, σύνθετη, εντυπωσιακή μύτη, με αρώματα ξηρού ροδάκινου, σταφίδας και μελιού. Βελούδινο και απολαυστικό στο στόμα με καπνιστό τελείωμα...
37,00€
Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Chivas Regal 12yrs Whiskey 700ml
Το Chivas Regal είναι ένα σκωτσέζικο Speyside malt ουίσκι παλαίωσης 12ετών με κεχριμπαρένιο, ζεστό χρώμα. Είναι γνωστό για την κρεμώδη γεύση του και το μείγμα αρωμάτων απο άγρια βότανα και φρούτα. ..
32,40€
Χωρίς ΦΠΑ:32,40€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Ciroc Vodka 700ml
Η Ciroc είναι premium γαλλική βότκα και παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια. Θεωρείται η σαμπάνια της βότκας καθώς αποστάζεται 5 φορές. Έχει εξευγενισμένα αρώματα εσπεριδοειδών, με ελαφριά, απαλή γεύση σταφυλιού. Ιδανική για την παρασκευή "On the Rocks" Μαρτίνι και "Mixability"...
40,70€
Χωρίς ΦΠΑ:40,70€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Cutty Sark Ουίσκι 700ml
Ουίσκι με αρώματα βοτάνων και ξηρών φρούτων & καρπών που έχει ωριμάσει κυρίως σε δρύινα βαρέλια που προσδίδουν στο αλκοόλ λεπτές και σύνθετες γεύσεις. Ελαφρύ και δροσερό, με νότες καραμέλας στην επίγευση...
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Dimple 12yrs Gold Selection 700ml
Το Dimple 12yrs Gold Selection, μέρος της οικογένειας Haig, πήρε το όνομά του από το μοναδικό σχήμα του μπουκαλιού του, το οποίο θυμίζει λακκάκι (δηλαδή η λέξη dimple στα ελληνικά). Είναι ο αριστοκρατικός αδερφός του Haig Gold με το malt να έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στον χαρακτήρα του, ο οποίος ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Παραγωγός: Spirits Imported Κωδικός Προϊόντος: Famous Grouse Ουίσκι 700ml
Ουίσκι με χρυσαφί, διαυγές και λαμπερό χρώμα, άρωμα από δρυ και εσπεριδοειδή με γεύση ώριμη & απαλή που αφήνει μια καθαρή και ημίξηρη επίγευση...
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 69 (3 Σελ.)
Διάφορα, οινογνωσία, οινογευσία, αξεσουαρ κρασιού