Ξεκινήσαμε στα τέλη του 2019, στη γιορτή του ξινόμαυρου, με στόχο να υλοποιήσουμε ένα όραμα που γεννήθηκε λίγους μήνες πριν. Στους 6 μήνες που πέρασαν, με πολύ πάθος και επαγγελματισμό κάναμε την  ιδέα πράξη και της δώσαμε προοπτική. Σήμερα, προσφέρουμε από το φυσικό μας κατάστημα και το e-shop, μια εκλεκτή γκάμα 400 και πλέον ετικετών του ελληνικού αμπελώνα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Η δε ποιοτική εμβέλεια του εγχειρήματος μας, αναγνωρίζεται από πολλά και σημαντικά οινοποιεία που μας τιμούν και μας στηρίζουν με τη συνεργασία τους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι κάθε μέρα που περνάει αποκτούμε, όχι νέους πελάτες, αλλά νέους φίλους!

Και κάναμε φίλους, γιατί από την αρχή δεν θελήσαμε να προσφέρουμε μόνο ένα κρασί γευστικά κατάλληλο, σε ανταγωνιστική τιμή, αλλά  μια ευχάριστη και χρήσιμη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη μας. Μια ντελικάτη αίσθηση ευφορίας, που για να το πετύχουμε χρειάστηκε  να «ταξιδέψουμε» μαζί, στο καθημερινό τους τραπέζι, στις γιορτές, στις στιγμές χαλάρωσης ή σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Γιατί τα “καλά” κρασιά είναι αυτά που στην επίγευση τους  συμπυκνώνεται  η ομορφιά της στιγμής  μακριά από σκοτούρες, άγχη και …πανδημίες.  Δεν είναι μόνο το άρωμα,  το αρμονικό γαργάλημα του ουρανίσκου, το ωραίο σχέδιο στο μπουκάλι, ή το σερβίρισμα, είναι όλα αυτά, μαζί με το χώμα, τον μύθο, την ψυχή του οινοποιού αλλά και την αύρα με την οποία  οι άνθρωποι της topgreekwines.gr έχουν φωτίσει  το προϊόν.  

Είναι τότε, η στιγμή της δικιάς μας ανταμοιβής, όταν εισπράττουμε τη χαρούμενη λάμψη στα μάτια των φίλων μας που μας μιλάνε για το κρασί που τους προτείναμε. Είναι η χαρά, γιατί μας εμπιστεύονται να συνεχίσουμε μαζί  αυτόν τον οινικό περίπατο σε πανέμορφα μονοπάτια που διεγείρουν τις αισθήσεις και την ψυχή. Είναι περισσότερο από όλα, όταν θα μιλήσουμε για ποικιλίες και γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά με εκείνους, που πριν λίγο καιρό πέρασαν από το κατώφλι μας για να αγοράσουν, απλά, «ένα κρασί»!

Σας ευχαριστούμε όλους που μας δίνετε δύναμη να προχωρήσουμε!

7/5/2020