Ένα απο τα καλύτερα ρούμι της Βενεζουέλας αποτελείται απο blend από ρούμια που αφήνονται για περίπου 12 χρόνια σε βαρέλι. Αρώματα από σανδαλόξυλο, φλούδα πορτοκαλιού, σφένδαμο και μπαχαρικά.
Η πρώτη ύλη (ζαχαροκάλαμα) αποστάσεται αρχικά σε συνεχείς αποστακτήρες, και στη συνέχεια σε χάλκινους άμβυκες για να βγεί ένα πιό γεμάτο και γευστικό αποτέλεσμα. Η παλαίωση γίνεται για 2 χρόνια το λιγότερο σε βαρέλια που έχουν χρησιμοποιηθεί για bourbon, ενώ τα τελευταία χρόνια γίνεται και χρήση βαρελιών από sherry.