Τύπος : Ημίγλυκος οίνος
ΠΓΕ Κρήτη
Ποικιλιακή Σύνθεση : Μοσχάτο, Syrah, Κοτσιφάλι
Χαρακτηριστικά : Κλασική ερυθρή οινοποίηση με ζύμωση στους 24-28°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Ανακαθαρισμένο-συμπυκνωμένο γλεύκος προστίθεται για τη γλύκανση.
Σερβίρεται : δροσερό, στους 17°C
Συνοδεύει : Προτείνουμε να το συνδυάσετε με χοιρινό με μέλι ή κορτεζίνα χοιρινού στη σχάρα με σάλτσα μπάρμπεκιου. Θα συνόδευε τέλεια ένα κρητικό cheesecake με βάση από ντάκο και ξηρούς καρπούς, στρώση από μείγμα ξινής και γλυκιάς μυζήθρας και μαρμελάδα ντομάτας.