ΠΓΕ : Μετέωρα
Ερυθρός Ξηρός
Βιολογικός οίνος
Ποικιλία: Λημνιώνα, Cabernet Sauvignon, Syrah.
Tρύγος: 4ηεβδομάδα του Αυγούστου-3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου
Οινοποίηση: Αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές γαλλικής δρυός και παλαίωση για 12 μήνες σε βαρέλια 225 L γαλλικής και αμερικανικής δρυός. Έπειτα, τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση στη φιάλη.
Γευσιγνωστική σημείωση: Βαθύ ιώδες χρώμα, αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων με νότες μαύρου πιπεριού και καφέ. Στο στόμα, πληθωρικό με πλούσιες τανίνες, γεύσεις μαύρων φρούτων και πολύπλοκη πικάντικη επίγευση.
Συνοδεύει: Κόκκινα κρέατα, αλλαντικά και λιπαρά τυριά.
Δυναμικό Παλαίωσης: Τουλάχιστον 5-10 χρόνια