Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Κορμίλιτσα Gold Τσάνταλη Ερυθρός

Κορμίλιτσα Gold Τσάνταλη Ερυθρός
Κορμίλιτσα Gold Τσάνταλη Ερυθρός
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Παραγωγός: Τσάνταλης
  • Χρονιά: 2015
119,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 119,00€
Κωδικός Έκπτωσης
Βάλτε τον εκπτωτικό κωδικό που έχετε στο καλάθι των αγορών σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Εγγραφείτε για να λάβετε στο email σας ένα κουπόνι αξίας 3 Eur
Προσοχή τα εκπτωτικά κουπόνια αναλόγως του κωδικού ισχύουν για συγκεκριμένες χρήσεις
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ για την Αττική και 90 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα και για αποστολές στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.
Ερυθρός Ξηρός
Αγιορείτικος ΠΓΕ
Βιολογικός Οίνος

Ποικιλιακή Σύνθεση: Cabernet Sauvignon, Λημνιό

Περιγραφή: Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα που αντικατοπτρίζει την πολυπλοκότητα και τον επιβλητικό του χαρακτήρα. Στη μύτη, ένα αιθέριο, κομψό μπουκέτο φρούτων όπως δαμάσκηνα και μούρα, άνθη όπως βιολέτα και γλυκόριζα και διακριτική παρουσία πιπεριού. Νότες από βανίλια και ξύλο συμπληρώνουν το μπουκέτο. Στο στόμα η δομή που υποστηρίζεται από δυνατές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Ένα πολύ περίπλοκο κρασί με μια ιδιαίτερη επίγευση.

Οινοποίηση: Τα επιλεγμένα σταφύλια τοποθετούνται σε ξύλινες δεξαμενές (5 τόνων) για ανάδευση και ομογενοποίηση. Δεν υπάρχει χρήση ζύμης ούτε βοηθητικών. Η ζύμωση διαρκεί 10 ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας εφαρμόζεται το «piégeage» με στόχο την εξαγωγή των φαινολικών συστατικών. Οι δύο ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά. Η θερμοκρασία είναι σταθερή στους 24°C. Διαχωρισμός του γλεύκους, μηλογαλακτική ζύμωση σε δρύινα βαρέλια ή ξύλινες δεξαμενές. Παλαίωση: 18-24 μήνες σε βαρέλια 300 λίτρων από γαλλική δρυ (πρώτης και δεύτερης χρήσης) επιλεγμένων και κορυφαίων κατασκευαστών. Κατά την περίοδο της ωρίμασης, το κρασί θα ομογενοποιηθεί δύο φορές. Επιπλέον παλαίωση στη φιάλη για τουλάχιστον 12-24 μήνες πριν τη διάθεση στην αγορά

Προτάσεις Σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 18-20°C, συνοδευόμενο από κρέατα με πλούσιες κόκκινες σάλτσες, κυνήγι και παλαιωμένα ώριμα τυριά.

Αλκοόλ 14,5%

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: Ερυθρό κρασί