Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Semeli Spondee Ερυθρό

Semeli Spondee Ερυθρό
Semeli Spondee Ερυθρό
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Παραγωγός: Σεμέλι
  • Χρονιά: 2016
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,50€
Κωδικός Έκπτωσης
Βάλτε τον εκπτωτικό κωδικό που έχετε στο καλάθι των αγορών σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Εγγραφείτε για να λάβετε στο email σας ένα κουπόνι αξίας 3 Eur
Προσοχή τα εκπτωτικά κουπόνια αναλόγως του κωδικού ισχύουν για συγκεκριμένες χρήσεις
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ για την Αττική και 90 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα και για αποστολές στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Οίνος Eρυθρός Ξηρός Ποικιλιακός

Προέλευση ΠΓΕ Κορινθία

Ποικιλιακή σύνθεση: Syrah – Merlot – Cabernet Sauvignon

Οινοποιήση: Από επιλεγμένα αμπελοτόπια η SEMELI προσθέτει στη γκάμα της το SPONDEE 2016, από τις ποικιλίες Syrah, Merlot και Cabernet Sauvignon, το οποίο ωρίμασε και παλαίωσε για 12 μήνες στα δροσερά κελάρια του οινοποιείου της.

Χαρακτηριστικά: Φινετσάτη και σύνθετη, με τη τριλογία των ποικιλιών του κρασιού να εκφράζεται αρωματικά με εξαιρετικά σφιχτοδεμένο τρόπο, χωρίς περιθώρια πρωτοκαθεδρίας των πρωτογενών αρωμάτων κάθε μίας εξ αυτών. Οι προσδοκίες που γεννά και για το στόμα η σύνθετη, σφιχτοδεμένη και με φινέτσα μύτη, ικανοποιούνται απόλυτα, καθώς η τυπικότητα των ποικιλιών του κρασιού ξεδιπλώνεται, σταδιακά σε όλο το εύρος του. Φανερά γενναιόδωρο και πικάντικο, με στρογγυλές, αρκετά μαλακές τανίνες, που υποστηρίζονται με το παραπάνω από το αλκοόλ, το κρασί αυτό χαρίζει στον ουρανίσκο ένα ενιαίο γευστικό σύνολο.

Συνδιάζεται: με πιάτα της ελληνικής αστικής ή και παραδοσιακής κουζίνας, όπως για παράδειγμα τα κρεατικά κατσαρόλας με φρέσκια σάλτσα τομάτας, το μουσακά και το παστίτσιο, ενώ θα ταιριάξει και με πιο δημιουργικά πιάτα ελληνικής, αλλά και ιταλικής κουζίνας.

Απαραίτητη μετάγγιση σε καράφα, για να αναδειχθεί το μπουκέτο του κρασιού και σερβίρισμα σε μεγάλο ποτήρι, στους 16°C.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: Ερυθρό κρασί