Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ταραλάς Aphrodite Ξινόμαυρο Αφρώδης Ερυθρός

Ταραλάς Aphrodite Ξινόμαυρο Αφρώδης Ερυθρός
Ταραλάς Aphrodite Ξινόμαυρο Αφρώδης Ερυθρός
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Παραγωγός: Ταραλάς
13,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,60€
Κωδικός Έκπτωσης
Βάλτε τον εκπτωτικό κωδικό που έχετε στο καλάθι των αγορών σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Εγγραφείτε για να λάβετε στο email σας ένα κουπόνι αξίας 3 Eur
Προσοχή τα εκπτωτικά κουπόνια αναλόγως του κωδικού ισχύουν για συγκεκριμένες χρήσεις
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ για την Αττική και 90 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Χαμηλές χρεώσεις για αποστολές στην Ευρώπη με οδική μεταφορά.
Ερυθρός ξηρός οίνος - Αφρώδης (Brut)
Βιολογικός Οίνος
Ποικιλία: Ξινόμαυρο
Περιοχή: Μακεδονία Ημαθεία
Οινοποίηση: Προέρχεται από βιολογικά σταφύλια της ποικιλίας ξινόμαυρο 35-40 ετών περίπου. Η συλλογή των σταφυλιών έγινε αρχές Σεπτεμβρίου και ακολούθησε κρυοεκχύλιση στους 12 βαθμούς Κελσίου για 5 ημέρες μαζί με τα στέμφυλα. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τα στέμφυλα και ολοκληρώθηκε η ζύμωση. Το κρασί παρέμεινε με τις λεπτές οινολάσπες του σε δεξαμενή για 10 ημέρες και στη συνέχεια πέρασε ένα χοντρό φίλτρο για την απομάκρυνση των οινολασπών . Τοποθετήθηκε σε άλλη δεξαμενή όπου ξεκίνησε την διαδικασία δευτερογενούς ζύμωσης για τη δημιουργία διοξειδίου του άνθρακα για την παραγωγή του αφρώδους. Στην τελική πίεση των 5,2 bar, ρυθμίστηκε η οξύτητα και η προσθήκη γλεύκους και στη συνέχεια εμφιαλώθηκε σε θερμοκρασία 2 βαθμών Κελσίου. Η παραγωγή ανέρχεται στις 6.000 φιάλες. Ο αλκοολικός τίτλος είναι 12,5% vol.

Γευστική δοκιμή: Το στόμα είναι αρκετά πληθωρικό, όμως και εδώ το κρασί αποφεύγει τους σκοπέλους της υπερωρίμανσης και της κούρασης βοηθούμενο από την πίεση των 5,2 bar αλλά και την ωραία οξύτητα. Έτσι το ευχάριστο mousse ελαφραίνει το σύνολο συνοδεύοντας το κρασί ως το πιπεράτο τέλος.


Δυνατότητα παλαίωσης για 5 χρόνια.


Δοκιμάστε το στους 10οC για να ανοίξει ή να κλείσει μοναδικά ένα γεύμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: Ερυθρό κρασί